Kies uw betaalwijze - MK Schoolfotografie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Webshop 24/7
ONLINE
Met de PERSOONSGEBONDEN inlogkaartjes (één per kind, ook bij meerdere opnames per kind) via ONLINESCHOOLFOTO.NL.
Bekijken, bestellen en betalen, rechtstreeks aan ONLINESCHOOLFOTO.NL. De foto's volgen binnen 2 weken per post thuis. Voor een uitleg "hoe te bestellen" klikt u hier.

GELIJK OVERSTEKEN
U ontvangt de foto's in passepartout met bijbehorende envelop waarop ouders eventueel een nabestelling kunnen plaatsen. Ouders krijgen de foto's mee naar huis nadat zij ze bij u contant hebben betaald. U verzamelt het geld per groep in een grote, door ons geleverde envelop.

COPYPROOF PLASTIC ENVELOP
U ontvangt de foto's in een copyproof plastic envelop met bijbehorende envelop waarop ouders eventueel een nabestelling kunnen plaatsen. Ouders krijgen de foto's mee naar huis en het openen van de verpakking verplicht tot kopen. U verzamelt de enveloppen met geld per groep in een grote, door ons geleverde envelop.
MACHTIGING
Een machtiging kan worden afgegeven op een machtigings-schoolfoto-envelop (geeft u dit wel v.t.v. aan). Ook kunnen ouders bij ONLINE kiezen voor een eenmalige machtiging, of het bedrag, na ontvangst van de bevestiging, zelf aan ons overmaken (scheelt een postzegel voor het versturen van de machtiging). Wij maken geen gebruik van acceptgiro's.
 
Direct naar de webshop
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu